Verlicht stress, pijntjes en kwalen met helende yoga therapie van Heart4Life!

Of je nu een specifieke blessure wilt aanpakken, algemene pijn en stijfheid wilt verlichten, of gewoon goed voor je lichaam en geest wilt zorgen, Heart4Life’s yoga therapie biedt je eenvoudige en toegankelijke oefeningen voor het verlichten van pijn en stress, zodat je je weer op je best kunt voelen en functioneren. Heart4Life’s yoga therapie past jouw helende yogapraktijk aan jouw behoeften aan met houdingen en reeksen die zich richten op specifieke delen van jouw lichaam die aandacht behoeven zoals je hoofd, nek, schouders, rug, heupen en benen. Je krijgt praktische aangepaste houdingen op basis van blessure, gezondheidstoestand en flexibiliteitsniveau, plus handige tips om blessures te voorkomen en het meeste uit elke houding/oefening te halen.

Genees jezelf holistisch met eenvoudige reeksen die zijn ontworpen om je lichaam en geest te ontspannen.

Je kunt de sessie(s), op afspraak, bij Heart4Life aan huis volgen of bij jouw thuis. Als je met twee of meer mensen of met een grotere groep Yoga Therapie wilt doen dan kan dat ook. Ganja- en Privé Yoga, Breathwork &Therapieën van Heart4Life zijn ook in de avonduren beschikbaar van 19.00 uur – 21.00 uur. Reserveer hier jouw sessie.

Voor meer informatie kun je me bellen op +31 (0)6 15469201 of je mailt mij.

Na de sessie is er altijd een mogelijkheid om even na te praten en ervaringen uit te wisselen bij een kop kruiden thee en een smoothie.

Reservering van jouw sessie(s) is noodzakelijk in verband met beperkt aantal boekingen in mijn agenda!

Je heerlijk voelen werkt aanstekelijk. De meeste cliënten van Heart4Life komen bij ons via mond-op-mond reclame. Wanneer je iemand (partner, vriend, vriendin, zoon, dochter, buurman, buurvrouw, collega, wie dan ook…) aanmeldt als cliënt bij Heart4Life, ontvang je één sessie voor de helft van de prijs!

After a session of yoga the mind becomes tranquil and passive