Ganja Yoga is meer dan ‘yoga-plus-ganja’ want het gaat om mindfulness – ofwel het innerlijke, mentale, emotionele en spirituele werk van yoga, namelijk vrijheid en je vermogen om jouw lichaam te bewegen op de unieke manier die het nodig heeft- en om fysieke uitlijning, zodat je de komende jaren veilig kunt oefenen. Met Ganja Yoga kun je op een veilige manier relaxen, je pijn verzachten en innerlijke vrede creëren.

Een Ganja Yoga sessie zal je verlicht en gelukkig laten voelen, dus bereid je voor om je energie te deblokkeren en innerlijke rust te vinden!

Ganja Yoga is vanaf 21+ en toegankelijk voor alle levels (gezonde mensen, voor mensen die een hekel hebben aan sporten, maar vooral ook voor mensen die lijden aan verschillende aandoeningen).

Hoe veilig ganja ook is, je blijft verantwoordelijk voor je eigen gezondheid. Vooral als je bepaalde medicijnen gebruikt, adviseren wij je om vooraf je huisarts te raadplegen. Je kunt de sessie(s), op afspraak, bij Heart4Life aan huis volgen of bij jouw thuis. Als je met twee of meer mensen of met een grotere groep Ganja Yoga wilt doen dan kan dat ook. Ganja- en Privé Yoga, Breathwork &Therapieën van Heart4Life zijn ook in de avonduren beschikbaar van 19.00 uur – 21.00 uur. Reserveer hier jouw sessie. 

Voor meer informatie kun je me bellen op +31 (0)6 15469201 of je mailt mij.

Na de sessie is er altijd een mogelijkheid om even na te praten en ervaringen uit te wisselen bij een kop kruiden thee en een smoothie.

Reservering van jouw sessie(s) is noodzakelijk in verband met beperkt aantal boekingen in mijn agenda!

Je heerlijk voelen werkt aanstekelijk. De meeste cliënten van Heart4Life komen bij ons via mond-op-mond reclame. Wanneer je iemand (partner, vriend, vriendin, zoon, dochter, buurman, buurvrouw, collega, wie dan ook…) aanmeldt als cliënt bij Heart4Life, ontvang je één sessie voor de helft van de prijs!

In Liefde, Licht & Energie,

Phung Ophaslat xoxoxoxo

Ganja Yoga in the old days