Hartelijk welkom mooie lieve ziel,
Listen to your heart. It knows everything, because it comes from the soul of the world and there it will ever return. – Paulo Coelho

Gedurende mijn leven heb ik ontdekt- en geleerd dat ik zelf de verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van mijn bestaan kan nemen. Ik heb hobbels moeten nemen om mijn angst te overwinnen en zekerheden laten varen teneinde thuis te komen in de wereld. Ik heb hard gewerkt en, zeker in het begin valt het niet mee om de benodigde discipline te verwerven die nodig is om steeds een stapje verder te komen.

Investeer in zelfontplooiing en oogst de liefde van en voor het leven!

Heart = (Zelf)Liefde, compassie en verbinding
4-Life: Fysieke, Emotionele, Mentale & Spirituele Holistisch Bewustzijn
  1. Zelfintrospectie
  2. Zelfacceptatie
  3. Zelfvertrouwen
  4. Zelfrealisatie

Leven vanuit het hart. Vanuit liefde voor het mysterie dat het leven is. Dankbaar zijn dat je er mag zijn. Dankbaar dat je liefde kunt geven. Een leidraad hebben van waaruit te bestaan. Liefdevol WILLEN bestaan.

Mijn zoektocht naar, naar later zou blijken het openen van mijn hart heeft mij langs vele spirituele- en filosofische paden geleid. In de wijsheid van het Oosten heb ik mijn wortels uiteindelijk gevonden. Daar vond ik de leermeesters en technieken die voor mij de oorsprong vormden en van waaruit Heart4Life is ontstaan.

In onze hedendaagse wereld van haast, stress, materialisme, junkfood en eindeloze relationele misvattingen propageer ik een levenswijze die het geluk kan verschaffen, de rust die wij zoeken en de liefde voortbrengt waar wij mijns inziens naar hunkeren.

Vaak komt het mij voor alsof wij kleine kinderen zijn die zich zonder ouders in het duister bevinden. De sterkste krijgt het weinige water en het beetje eten dat er is. De rest overleeft in angst. Hoe zou het anders kunnen? Dat is hetgeen wij niet kennen. En dat is de missie van Heart4Life. Het aanbieden van een alternatief. Werken aan jezelf opdat de wereld er baat bij heeft. Hoe mooi!

‘I’m Starting With The Man In The Mirror.’ – Michael Jackson. Door te veranderen verandert alles.

Hetgeen ik geleerd heb en waarin ik mij bekwaamd heb wil ik delen met een ieder die zich aangesproken voelt. Vooralsnog behelst Heart4Life, Heart4Yoga, Heart4Healing en Heart4Food. Drie essentiële pijlers voor wezenlijke verandering. Het kost moeite om te veranderen. Blijvende inzet. Het kent geen gemakzucht. Echter: willen wij slaaf blijven van een bestaan waarin wij bijdragen aan vernietiging of gaan wij een uitdaging aan die de beloning van een liefdevol leven in zich draagt? Een ieder maakt de keuze.

Onder de koepel Heart4Life zullen regelmatig inspirerende teksten en wetenswaardigheden vermeld worden die helpen om de noodzakelijke spirituele verbondenheid te blijven voelen van waaruit discipline bestendigt wordt.

Hieronder vindt je enkele uitspraken die mij bijzonder aanspreken en die in essentie aangeven waar mijn kleine onderneming voor staat.

Kindness in words creates confidence, Kindness in thinking creates profoundness, Kindness in giving creates love.

Carpe Diem! (Pluk de dag!)

You achieve greater happiness in simplicity, not complexity.

You can’t stop the waves, But you can learn how to Surf.

Doing what you love is freedom. Loving what you do is happiness.

Patience is the best prayer.

Whatever difficulties you may had in the past, you can now make a new beginning.

Who hears the music of the soul, controls the melody of life.

Peace comes from within. Do not look without.

The less you open your heart to others, the more your heart will suffer.

Any prejudice that you let go, make your life happier.

Every man is his own prison, but anyone can acquire the right to escape. Never give up.

Problems do not happen on your way. These are signs that you have to decipher.

Willpower is an absolute necessity for spiritual progress. Will is that what turns thought into energy!

The Dalai Lama, when asked what surprised him most about humanity, answered, ‘Man. Because he sacrifices his health in order to make money. Then he sacrifices money to recuperate his health. And then he is so anxious about the future that he does not enjoy the present; the result being that he does not live in the present or the future; he lives as if he is never going to die, and then dies having never really lived.

Change is not something that we should fear. Rather, it is something that we should welcome. For without change, nothing in this world would ever grow or blossom, and no one in this world would ever move forward to become the person they’re meant to be.

Be the energy you want to attract.

Met het in de lucht gaan van de website van Heart4Life is mijn droom verwezenlijkt. Ik hoop velen van jullie te mogen begroeten als student/cliënt en als student/cliënt te begeleiden. Dat is mijn hartenwens.

Vanuit het diepste van mijn hart wens ik je en jouw geliefden een heerlijk, liefdevol, waarheidslievend bestaan toe en dat het je steeds beter lukt om bij jezelf te blijven, naar je hart te luisteren en je eigen pad te volgen!

In liefde, warmte, licht en succes,  

Phung Ophaslat xoxoxoxo

”Let the beauty of what you love be what you do.” – Rumi