Privé sessies worden aangeboden aan beginners en gevorderden. De sessie wordt dan afgestemd op jouw persoonlijke situatie en specifieke problemen. Wil je een dynamische of juist een ontspannende of eerder een therapeutische aanpak? Ik ondersteun je van harte op maat! Zo kun je bijvoorbeeld ook een specifieke focus kiezen op:

  • De juiste oefeningen & bewegingen (yoga houdingen)
  • De juiste ademhalingstechnieken en controle
  • De juiste ontspanningsoefeningen
  • Geleide meditatie

Je kunt de sessie(s), op afspraak, bij Heart4Life aan huis volgen of bij jouw thuis. Als je met twee of meer mensen of met een grotere groep Privé Yoga wilt doen dan kan dat ook. Ganja- en Privé yoga, Breathwork &Therapieën van Heart4Life zijn ook in de avonduren beschikbaar van 19.00 uur – 21.00 uur. Reserveer hier jouw sessie. 

Voor meer informatie kun je me bellen op +31 (0)6 15469201 of je mailt mij.

Na de sessie is er altijd een mogelijkheid om even na te praten en ervaringen uit te wisselen bij een kop kruiden thee en een smoothie.

Reservering van jouw sessie(s) is noodzakelijk in verband met beperkt aantal boekingen in mijn agenda!

Je heerlijk voelen werkt aanstekelijk. De meeste cliënten van Heart4Life komen bij ons via mond-op-mond reclame. Wanneer je iemand (partner, vriend, vriendin, zoon, dochter, buurman, buurvrouw, collega, wie dan ook…) aanmeldt als cliënt bij Heart4Life, ontvang je één sessie voor de helft van de prijs!

“Privé yoga is samen naar een doel werken, samen yogaʹen, maar ook vooral samen lachen en samen genieten.”