Yoga op het werk is dé ideale manier om de concentratie van de werknemers te verhogen, de stress te verminderen en zo de werklust te vergroten.

Het programma voor Office Yoga wordt in overleg met jou afgestemd op de specifieke situatie binnen jouw organisatie. Hierbij wordt rekening gehouden met de werktijden en beschikbaarheid van de werknemers. Het lesprogramma kan naar keuze worden uitgevoerd met lessen van 30 of 60 minuten.

De Office Yogalessen kenmerken zich door een actieve maar ontspannende benadering.

De oefeningen worden aangepast aan de groep. De nadruk kan gelegd worden op de probleemzones die het werk specifiek met zich meebrengt, bijvoorbeeld nek- en schouderklachten, lage rugklachten, vermoeidheid en concentratiestoornissen.

De Office Yoga training kan plaatsvinden op de werkplek, meestal in een tijdelijke ruimte zoals een opgeruimde vergaderzaal of een niet benutte lege ruimte. De oefeningen kunnen in werkkleding op kantoor zittend in een stoel worden uitgevoerd. Je hoeft niet bijzonder lenig te zijn.

De uitvoering van de Office Yoga vraagt om weinig investeringen en is snel en eenvoudig te realiseren!

De praktijk leert dat Office Yoga een gunstig effect heeft op het ziekteverzuim. Het gevoel van “samen” wordt hiermee duidelijk gestimuleerd. Steve Jobs heeft met Apple bewezen tot welke hoogte de yoga principes binnen zijn bedrijf hebben geleid.

Redenen om te investeren in yoga op het werk:
  • Je investeert in de gezondheid van jouw werknemers en de kwaliteit van het werk; jouw medewerkers zijn tevreden en productief.
  • Je draagt bij aan een positieve werksfeer, stress preventie; verbetering van de communicatie en onderlinge afstemming.
  • Het terugdringen van ziekteverzuim én een hoog rendement.

Voor meer informatie kun je bellen met +31 (0)6 15469201 of je mailt mij.

Do not dwell in the past, do not dream of the future, concentrate the mind on the present moment.