Mooie lieve ziel,

”De kracht komt uit de bron. Die bron ben jij zelf”. – Heart4Life

Je leert hier over de oorzaken van kanker en andere degeneratieve ziekten en hoe jij kunt voorkomen dat je deze ziekten krijgt.

Dr. Otto Heinrich Warburg (1883-1970) ontdekte in 1923 dat ziektes – en ook kanker – niet kunnen overleven in een alkalische en zuurstofrijke omgeving. In 1931 won hij hiervoor de Nobelprijs voor Fysiologie of Geneeskunde. Dat is bijna 100 jaar geleden.

We weten al bijna 100 jaar hoe we kanker kunnen krijgen en ook hoe we kanker op een natuurlijke manier kunnen genezen.

Het volgende is belangrijk om te weten: geef een cel 48 uur lang 35% te weinig zuurstof en die cel kan in een kankercel overgaan. Gezonde cellen hebben veel zuurstof nodig; dat houdt je gezond en vrij van ziekten. Kanker is géén genetisch bepaald fenomeen; het is vaak een leefstijl probleem.

Dit wordt vaak verzwegen, want ziekte is een verdienmodel en een medicijn verkopen brengt veel meer geld op dan mensen onderwijzen dat ze hun leefstijl moeten aanpassen en aanpakken. Maar het vergt natuurlijk wel het toepassen van Heart: (Zelf)Liefde, compassie en verbinding en de 4-Life van Heart4Life: zelfintrospectie, zelfacceptatie, zelfvertrouwen en zelfrealisatie.

Er is geen roltrap naar succes; door gestaag aan je leefstijl te werken, herprogrammeer jij je lichaam naar een toestand van fysieke, mentale, emotionele en spirituele gezondheid.

Wat betekenen de bevindingen van Dr. Warburg voor onze gezondheid? In een verzuurde, giftige celomgeving groeien kankercellen, virussen en bacteriën. In een alkalische, zuurstofrijke celomgeving kunnen kankercellen, virussen en bacteriën niet overleven en ook niet groeien. Dus waar zuurstof is, is leven.

Uit het bovenstaande wordt ook duidelijk waardoor chemotherapie schadelijk is en juist het ziektebeeld verergert. Chemotherapie verzuurt namelijk het lichaam zo sterk dat het de groei van kanker juist bevordert in plaats van dat het de kankercellen laat verdwijnen. Dus heb je kanker? Begin dan meteen alkalisch te eten en te drinken. Bij voorkeur zongerijpt en biologisch (vrij van pesticiden). Een kankerpatiënt heeft al een verzuurd lichaam en chemo verzuurt het lichaam nog verder. Het is olie op het vuur gooien.

Kankercellen, virussen en bacteriën zijn de natuurlijke opruimers van het lichaam. Chemokuur verspreidt gif over het gehele lichaam. Het lichaam verzuurt daardoor ingrijpend. Dit stimuleert de groei van het aantal kankercellen in het lichaam en uitzaaiingen van kanker op nieuwe plaatsen in het lichaam.

Wordt je daarom bewust van wat je in je mond stopt en wat je in je lichaam laat spuiten (kunstmatig bewerkt voedsel, kunstmatige kleur-, geur-, smaak- en zoetstoffen, suiker, pesticiden, onnodige medicaties, vaccins, serums, siliconen,…). Ziektes ontstaan door vergiftigingen; ze zijn niet erfelijk bepaald en evenmin onvermijdelijk. Vergeet de verhalen over DNA en wees kritisch over wat er in je lichaam terechtkomt.

Op een natuurlijke manier genezen is goedkoop en patiënten voelen zich heel goed tijdens het genezingsproces. De patiënten hoeven niet te lijden en ze genezen sneller dan via reguliere therapieën.

Onderzoek met een open mind en ontdek eerst waardoor kanker zich bij jou heeft ontwikkeld. De diagnose kanker is een signaal dat je bepaalde dingen in je leven anders kunt aanpakken op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel gebied. Maak vanuit een positieve geesteshouding  van optimisme en zelfvertrouwen een frisse start. Van hieruit (her)programmeer jij je lichaam om aan de slag te gaan met jouw gezondheid. Het is geen sprint maar een duurloop die je consequent moet volhouden.

Je hoeft niet onmiddellijk naar chemische medicijnen en chemische therapieën grijpen of zelfs lichaamsdelen laten wegsnijden.

Doorbreek oude gewoontes die je in eerste instantie ziek hebben gemaakt en leer nieuwe gewoontes aan en ga door je weerstand tegen verandering heen.

“Als je blijft doen wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg. Waanzin is steeds opnieuw hetzelfde doen, en dan verschillende resultaten verwachten.” – Albert Einstein

Als je ervoor zorgt dat je lichaam alkalisch blijft, hoef je niet bang te zijn dat je de een of andere ziekte krijgt. In een zuurstofrijke, alkalische omgeving krijgen ziektes geen kans. Met behulp van de 7P-tools van Heart4Life kun je jezelf op natuurlijke wijze genezen van kanker en andere degeneratieve ziekten. In theorie is het simpel, maar door de benodigde discipline is de praktijk natuurlijk lastig.

”Daarom heeft Heart4life een 28 daagse retraite ontwikkeld om jou te begeleiden bij de genezing van kanker en andere degeneratieve ziekten.”

Vooraf komt er een intake want jij moet 100 procent gemotiveerd zijn om aan het programma deel te nemen. Het is een package deal, waaruit je niet kunt gaan shoppen.

Als je aan dit programma begint moet je bereid zijn om zonder voorbehoud aan dit intensieve programma deel te nemen. Vanaf dag 1 zeg je eventuele verslavingen als tabak, alcohol en drugs vaarwel, verander jij je dieet en leefstijl en ga je van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat aan de slag met de 7P-tools (yoga, fysieke oefeningen, voeding, ontgifting, ademhaling, Emotionial Release Therapie en ontspanning etc…).

Het wordt geen picknick het wordt een veldslag! When the going gets rough, Heart4Life keeps you going!

Wil je met 24 uur holistische zorg op weg naar een gezonde leefwijze en welzijn? Bel, Whatsapp +31(0)615469201, of mail mij vandaag nog!

 

In liefde en licht en energie,

 

Phung Ophaslat xoxoxoxo

 

Nuttige informatie:

28 dagen ontgiften op 4 niveaus

Oorzaken van Ziekten

Alkalische en Zuurstofrijke omgeving elimineert ziekten

Lees hier over de Heart4Life 28 dagen retraite

Hierbij het niet eerder gepubliceerde artikel over yoga therapie voor kankergenezing

Recommended Posts