Je hebt een ziekte, je bent niet jouw ziekte!

Als je ziek bent, ervaar je stress omdat je graag wilt genezen en je je over van alles druk maakt en je veel van jezelf verlangt. Je legt de lat hoog. Je wilt  slagen en zo snel mogelijk resultaat zien. Dan wordt het tijd om even te kalmeren, het drama uit je hoofd te halen en vol optimisme aan jouw pad naar heling te bouwen.

Heart4Life’s Holistic Healing programma is jouw persoonlijke coach die je met zachte en vaste hand door het proces van heling leidt. Aan huis, op locatie of online.

Het programma heeft varianten van 7, 14, 21 en 28 dagen; in interne training bij jouw thuis of op een door jouw verzorgde locatie.

Je kunt het programma óók via zelfstudie volgen. Je krijgt dan dagelijks een mail met huiswerk. Voor het 28 dagen programma krijg je als bonus vijf keer online coaching via video bellen.

Tijdens het programma laten we je ervaren hoe jij je lichaam kunt leiden op het pad naar heling. Door te ontgiften op vier niveaus (lichaam, geest, emotie en prana) met behulp van onze 7-P tools zoals dieet, fysieke oefeningen en millennia oude bewezen ademhalingstechnieken bouw je dagelijks nieuwe routines en gewoonten op die je op weg helpen naar een gezond, gelukkig en vreugdevol leven in balans.

Dit wordt geen toeristische excursie, het wordt in die weken 28 dagen hard werken! Jouw aandoeningen zijn er langzaam ingesleten en jouw heling vergt dan ook gestaag werken aan het opbouwen van een nieuwe leefstijl. Maar op karakter en met de liefdevolle begeleiding en ontwapenende humor van onze Holistic Healing coach Phung Ophaslat ga jij hier glorieus uit komen.

Doe het werk en je lichaam, geest, hart en ziel zullen je er dankbaar voor zijn dat je deze  uitdaging bent aangegaan.

Wees streng voor je zelf om hard te werken…

Heart4Life’s Holistic Healing programma is jouw persoonlijke coach die je vertelt jezelf niet te vergeten. Tijdens de week of weken introduceren we oefeningen die je inzicht bieden in oorzaken van ziekte, vervolgens detoxen we je op vier niveaus van dingen die je uitputten en ziek maken en leren we je vaardigheden die je immuunsysteem versterken en je lichaam leren zichzelf te helen. En dat allemaal in een vaste regelmaat. Op die manier werken we samen aan een positieve spiraal van meer gezondheid, geluk, vrijheid, energie en plezier in het leven.

Let wel: ons programma vergt wel wat van je. Na grondig onderzoek en jarenlange ervaring met stress en lichamelijke gezondheid staat er één ding als een paal boven water: als je je leven wilt detoxen (op de vier niveaus), zul je streng moeten zijn voor jezelf. Dat betekent heldere prioriteiten stellen, slechte gewoonten doorbreken en nieuwe vaardigheden een kans geven en aanleren.

“Als je blijft doen wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.”

“Waanzin is steeds opnieuw hetzelfde doen, en dan verschillende uitkomsten of resultaten verwachten.”

Als je het zo bekijkt, is dat helemaal niet lastig, maar juist een uitdaging die energie geeft.

En je staat hier niet alleen voor: Heart4Life helpt je er doorheen!

Recommended Posts