Kun je geen rust vinden? Voel je je gejaagd en gespannen? Ben je vaak moe? Dan kan Breathwork van Heart4Life je helpen om meer rust en de juiste balans te vinden. Werk samen met mij aan een betere ademhaling en meer energie!

Als ademcoach leer ik je weer (bewust) volledig, diep en in een flow te ademen. Onder begeleiding nodig ik je uit om laag voor laag oude pijnen en geblokkeerde energieën los te laten. Het vraagt om moed, vertrouwen en doorzettingsvermogen om door te ademen in alles wat naar de oppervlakte komt. Uit ervaring blijkt dat deelnemers meer heelheid, rust, (levens)energie, helderheid, vreugde en een diep vertrouwen in het leven ervaren. Ademen is Leven; de combinatie van zuurstof en CO2 zijn voor ons lichaam en geest nodig om te kunnen functioneren. Ademen is één van de weinige processen die we zowel bewust als onbewust kunnen doen.

Met ademwerk help je je lichaam, geest en ziel de stroom van levenskracht toe te laten: het bevordert slaap; emotioneel welzijn; immuniteit; focus; performance en fysieke balans; én als kers op de taart: sommigen ervaren ook een diepgaande spirituele ervaring tijdens het ademwerk.

Je kunt de sessie(s), op afspraak, bij Heart4Life aan huis volgen of bij jouw thuis. Als je met twee of meer mensen of met een grotere groep Breathwork wilt doen dan kan dat ook. Breathwork, Yoga &Therapieën van Heart4Life zijn ook in de avonduren beschikbaar van 19.00 uur – 21.00 uur. Reserveer hier jouw sessie. 

Voor meer informatie kun je me bellen op +31 (0)6 15469201 of je mailt mij.

Na de sessie is er altijd een mogelijkheid om even na te praten en ervaringen uit te wisselen bij een kop kruiden thee en een smoothie.

Reservering van jouw sessie(s) is noodzakelijk in verband met beperkt aantal boekingen in mijn agenda!

Je heerlijk voelen werkt aanstekelijk. De meeste cliënten van Heart4Life komen bij ons via mond-op-mond reclame. Wanneer je iemand (partner, vriend, vriendin, zoon, dochter, buurman, buurvrouw, collega, wie dan ook…) aanmeldt als cliënt bij Heart4Life, ontvang je één sessie voor de helft van de prijs!